Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ghenaliuc - Com
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Descriere
Printre consumatori, in ultimul timp, se maresc numarul celor care au grija corect de sanatatea lor, folosind sucurile direct stoarse, fara conservanti sau alte adaosuri artificiale.

Sucurile “Gustos” – se obtin pe calea efectului mecanic prin stoarcerea fructelor si legumelor sanatoase, ajunse la maturatie.

Acest preparat , absolut natural, bogat in vitamine, minerale si substante vitale, netrecind faze adaugatoare de prelucrare, este turnat direct in pachete Tetra Pak.

Desigur, pentru prelucrarea materiei prime, Orhei – Vit alege cele mai calitative, pure si ecologice legume si fructe din propria livada si gradina.

Sucurile “Gustos”constituie o importanta sursa de energie pentru organismul dumneavoastra, si asta gratie in primul rind glucidelor pe care le contin, in special glucozei, levulozei si fructozei, pe departe cel mai asimilabil pentru organism dintre toate zaharurile existente in cadrul naturii verzi.

In aceeasi masura mai sint depozitate de oligoelemente, deci de saruri minerale, alte elemente nutritive indispensabile vietii, asemenea vitaminelor.

Sucurile “Gustos” va sunt oferite in urmatorul asortiment variat:

   Mere
   Visine
   Struguri albi
   Coacaze neagra
   Rosii
   Legume  (morcovi ,rosii, ardei grasi dulci)
Din Gura in Gura